MERCAT MUNICIPAL ON LINE


Ja és possible comprar producte fresc per internet al mercat Municipal de Sant Joan de Premià de Mar.

 El mercat ha endegat un projecte que permet als clients adquirir els productes de les diferents parades a través del web compra.mercatdepremia.cat.

El web permet seleccionar els productes i fer la comanda. Cada parada disposa del seu propi espai on s'ofereixen els productes i el seu preu, de manera que el client, un cop donat d'alta, només ha d'escollir el producte que vol i amb quina quantitat. Tota la comanda es paga amb un sol pagament.

En el moment de la inscripció, a banda de les dades personals, cal introduir el número de compte bancari, adreça, adreça electrònica i el telèfon de contacte. Les comunicacions entre els clients i el mercat i els paradistes es fa mitjançant l'aplicació WhatsApp a través del telèfon 663 65 41 66 o bé de l'adreça electrònica info@mercatdepremia.cat.

Pel que fa al repartiment dels productes, es farà els dimarts i els divendres de 18 a 20 h. L'àrea de repartiment el componen els municipis de Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Teià, Masnou, Alella, Cabrils i Cabrera de Mar.

La gestió del web, que està subvencionada per l'Ajuntament, va a càrrec d'una empresa especialitzada que porta altres webs similars de diversos mercats del territori.

Com a acte promocional del nou servei, l'enviament de la primera comanda és gratuït.